Bliv spejder

Det er nemt at blive spejder i Ikast.

Du er altid velkommen til at komme forbi en aften, og se om det er noget for. Der er altid plads til en mere, og vi tager godt imod alle ny ansigter. 
Under fanen enheder kan du se hvilken dag i ugen der er spejder for dig. Hvis du vil have dine forældre med de første gange, er det helt i orden.

BEMÆRK (september 2018): Hos Ulvene (1. - 3. klasse) er der venteliste - du kan stadig komme på besøg, men kun starte til spejder hvis din mor eller far har lyst til at være med som leder :)

Du kan komme til 3 møder, inden du tager stilling til, om du har lyst til at fortsætte. Når du har bestemt dig, kan du få en indmeldelse med hjem, som dine forældre skal udfylde. 
Når du har afleveret indmeldelsen til enhedslederen, bliver du tastet ind i KFUM-spejdernes medlemssystem. Så er du officielt medlem af KFUM-spejderne Ikast, og betaler kontingent hvert halve år.

Kontingent:
Ulve, Junior, Trop og Senior: 350 kr. pr. halvår pr. medlem
Familiespejder: 125 kr. pr. halvår pr. barn
Rover: 410 kr. pr. år

Friplads:
Vil dit barn gerne være spejder, men kniber det med at betale kontingentet? Så kan du søge om en friplads via KFUM-Spejdernes fripladsordning. 
Følg limket her for at læse mere:
http://kfumspejderne.dk/stoet-os/giv-en-gave/soeg-om-friplads/

Er du ung eller voksen, og kunne du godt tænke dig at blive leder hos KFUM-spejderne Ikast, kan du kontakte vores gruppeleder Lasse Rasmussen på tlf. 22512470 eller mail: lasse@ikastspejder.dk