Om os‎ > ‎Nyheder‎ > ‎

Tilmelding til fælleslejr 2016

posted Dec 27, 2015, 11:59 AM by Lasse Rasmussen
spejderprofessor

De Gale Videnskabsmænd!


I år skal vi en tur ind i videnskabens verden. I løbet af weekenden skal vi både kigge ud på universet, finde på skøre opfindelser, og lave vilde eksperimenter.

Lejren foregår fra fredag d. 22/1 kl. 17.00 og slutter søndag d. 24/1 kl. 11.00.
Lejren afholdes på Hestlund efterskole, skyggevej 21, 7441 Bording.

Vi skal sove indendørs, så det er ikke nødvendigt at pakke det varme nattøj, men vi skal være ude til nogle aktiviteter i løbet af weekenden, så husk varmt tøj og skiftetøj. Medbring: varmt og praktisk tøj, sovepose, liggeunderlag, indesko, toilettaske og sygesikringsbevis (dette lægges i toilettasken). Spisegrej er ikke nødvendigt.

Fredag er der mulighed for ankomst og indkvartering mellem klokken 17.00 og 17.30.

kl. 17.30 holder vi gruppemøde sammen med forældrene mens børnene går ud og leger. Gruppemødet er Gruppens Generalforsamling, hvor vi bl.a. skal fortælle lidt om hvad der er sket i det seneste år, og noget om planerne for det kommende.

Hvis der er indkommende forslag, eller noget særligt der ønskes til debat, er man meget velkommen til at skrive en mail til Birger på: mbvej87@gmail.com, senest d. 5. januar.

18.30 er der fælles aftensmad for spejdere, forældre og søskende. Herefter er der mulighed for at sige farvel til mor og far, og klokken 19.30 skal vi have en lille aftenaktivitet inden de yngste skal i seng.

Tilmelding til både lejren og gruppemødet foregår på:

Flextilmelding.dk/ikastspejder

Sidste tilmelding er søndag d. 17/1-16 gerne før

Spørgsmål angående tilmelding sendes til Lasse lasse@ikastspejder.dk
eller tlf. 22 51 24 70

Prisen for denne herlige weekend er 170 kr. som betales ved tilmeldingen. Gruppemødet er gratis.

Har I som forældre lyst til at hjælpe i køkkenet

I løbet af lejren vil der til nogle måltider være brug for ekstra hjælp i køkkenet. Hvis du/I har lyst til at hjælpe, er der i tilmeldingen mulighed for at skrive i hvilket omfang du/I har lyst til at være med, så vil vores køkkenleder tage kontakt til dig/jer. På forhånd tak!

Familliespejdere

Der er lørdag formiddag aktivitet for familiespejdere. Familierne må gerne blive til frokost, det koster 20,- pr. voksen.

ĉ
Lasse Rasmussen,
Dec 27, 2015, 11:59 AM
Comments