Om os‎ > ‎Nyheder‎ > ‎

Fælleslejr 2015 på Assing Møllebycentret

posted Jan 2, 2015, 7:02 AM by Lasse Rasmussen   [ updated Feb 27, 2015, 3:51 AM by Lasse Rasmussen ]

Vi tager på opdagelse! 

I år skal vi på opdagelse. I løbet af weekenden skal vi både på rundtur i Danmark, besøge fjerne lande, og helt ud i det ydre rum.

Lejren foregår fra fredag d. 27/2 kl. 17.00 og slutter søndag d. 1/3 kl. 11.00. Lejren afholdes på Assing Mølleby centret, Bukkærvej 8, 6933 Kibæk.

Vi skal sove indendørs, så det er ikke nødvendigt at pakke det varme nattøj, men vi skal være ude til nogle aktiviteter i løbet af weekenden, så husk varmt tøj og skiftetøj.Medbring: varmt og praktisk tøj, sovepose, indesko, toilettaske og sygesikringsbevis (dette lægges i toilettasken). Det er ikke nødvendigt at medbringe spisegrej.

Fredag er der mulighed for ankomst og indkvartering mellem klokken 17.00 og 17.30.

kl. 17.30 holder vi gruppemøde sammen med forældrene mens børnene går ud og leger. Gruppemødet er Gruppens Generalforsamling, hvor vi bl.a. skal fortælle lidt om hvad der er sket i det seneste år, og noget om planerne for det kommende.

18.30 er der fælles aftensmad for spejdere, forældre og søskende. Herefter er der mulighed for at sige farvel til mor og far, og klokken 19.30 skal vi have en lille aftenaktivitet inden de yngste skal i seng.

Tilmelding til både lejren og gruppemødet foregår på:www.flextilmelding.dk/ikastspejder

Seneste tilmelding er Fredag d. 20/2-15

Spørgsmål angående tilmelding sendes til Lasse lasse@ikastspejder.dk eller tlf. 22 51 24 70

Prisen for denne herlige weekend er 160 kr. som betales ved tilmeldingen. Gruppemødet er gratis.

Har I som forældre lyst til at hjælpe i køkkenet?

I løbet af lejren vil der til nogle måltider være brug for ekstra hjælp i køkkenet. Hvis du/I har lyst til at hjælpe, er der i tilmeldingen mulighed for at skrive i hvilket omfang du/I har lyst til at være med, så vil vores køkkenleder tage kontakt til dig/jer. På forhånd tak!

Comments